X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Carvalho

Ricardo Carvalho je na včerajšnji novinarski konferenci dejal, da ekipa ve kaj mora storiti, da zmaga v dvoboju proti Olympique Lyonu.

“To dvoboj nima nič skupnega s tistim, ko sem se z Lyonom pomeril v majici Porta. Takrat smo zmagal 2-0 na Portugalskem in nismo imeli nato v Francijo skoraj nobenih težav.”

“Moramo spoštovati taktiko našega trenerja in narediti to, kar zahteva od nas na igrišču. Če on pravi, da se moramo braniti, potem se moramo braniti in enako velja za napad. Vedno je potrebno delati po trenerjevih navodilih.”

“Pomembno je, da dosežemo zadetek tukaj. To bi bilo zelo pomembno, da bi domov odnesli dober rezultat, da bi imeli še več možnosti za napredovanje na povratni tekmi.”

“V La Ligi igramo dobro, še posebej doma, vendar pa je v Ligi prvakov vse drugače in vemo, kaj moramo storiti za zmago v dvoboju proti Lyonu.”

“Počutim se odlično. Izkušnje, ki sem jih pridobil v drugih ekipah so mi prišle zelo prav v Real Madridu. Igram dobro in uživam v dobrem trenutku moje kariere.”