X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Mourinho

Jose Mourinho je po remiju 1-1 v Lyonu spregovoril z mediji na novinarski konferenci po koncu tekme.

“Čutim, da smo naredili več  za zmago 2-0, kot pa za remi 1-1, vendar pa je to vseeno dober rezultat, saj bomo povratno tekmo igrali na našem stadionu pred našimi navijači. Doma upam na podporo publike, hkrati pa se nadejam nepozabnega večera in seveda napredovanja v četrtfinale.”

“Težko je biti sodnik. Vam ni všeč, ko sodnik zamuja ali izpusti nekaj kaj med tekmo, vendar pa so nekatere situacije nesprejemljive. Sam sem videl, da se je igralec dotaknil žoge s komolcem, pa sem bil 50 metrov stran, medtem ko je bil sodnik oddaljen le 5 metrov, pa ni dosodil najstrožje kazni. To je Liga prvakov, tekmovanje v katerem igrajo najboljši igralci, najboljši klubi in najboljši sodniki. Nobena od štirih sodnikov na igrišču videl igre z roko. Upam, da se to na koncu ne bo izkazalo za odločilno, kajti to bi bilo potem zelo žalostno, če bo to odločilo.”

“Vse je še odprto. Lyon je zelo močna ekipa z izkušnjami v Evropi, zato ne moremo reči, da je že konec. Dosegli smo dober rezultat in to je to. Dokazali so, da so trdna in konkurenčna ekipa tudi na gostovanjih. Še vedno verjamem, čeprav ima ekipa 50% možnost za uvrstitev v naslednji krog.”

“Nocoj smo spremenili našo zgodovino. Real Madrid še ni nikoli do danes ni tukaj dosegel zadetka. Prav tako ni še nikoli premagal Lyona v Madridu, tako da si želimo še enkrat spremeniti zgodovino.”

“Benzema se je izkazal na igrišču. Vedel sem, da bo prvi polčas težak in da ne bo veliko prostora za nas v napadu. V drugem polčasu je bilo nato več prostora in Karim je igralec, ki je zelo nevaren na odprtim prostoru. Dosegel je odličen zadetek, ki je za nas zelo pomemben. Pripravljen je začeti v prvi postavi Real Madrida. Napredoval je na vseh področjih igre. Na začetku mi je bilo hudo, ker sem ga posedel na klop, saj je prišel na domače dvorišče, vendar pa je bilo bolje za njega, da je prišel v igro v drugem polčasu.”