X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Ramos, Carvalho & Pepe

Sergio Ramos, Ricardo Carvalho in Pepe so po koncu tekme analizirali remi 1-1 proti Lyonu.

Sergio Ramos
“To je pozitiven rezultat za nas, vendar pa bi že danes lahko odločili ta dvoboj. Povratno tekmo bomo igrali doma pred pred našimi navijači, zato moramo napredovati v naslednji krog.”

“Imeli smo tri zelo lepe priložnosti za zadetek. To je dober rezultat, ki nam daje prednost pred povratno tekmo. Vedno moramo biti optimistični in misliti o zmagi v tem dvoboju.”

“Sodnik je edini, ki lahko odloči stvari in sam ni mislil, da bi nam moral dodeliti enajstmetrovko.”

Carvalho
“Pomembno je bilo doseči zadetek. Benzema je imel dober vstop v igro in takoj dosegel zadetek. Lahko bi dosegli še več zadetkov. Žal sodniki niso videli igranja z roko. Ne razumem kako niso videli, glede na to da so kar štirje gledali in vsakdo je lahko videl, da je Gourcuff obranil strel s komolcem.”

“Povratno tekmo bomo igrali doma in bomo morali dokazati, mi smo boljši od njih. Vemo, da bo bil rezultat 0-0 dovolj, vendar pa si želimo zmagati. Morali bomo doseči zadetek že na začetku tekme, zmagati in porabe časa v našo korist.”

Pepe
“Nekoliko sem žalosten. Borili smo se za zmago in bili blizu zmage do 83. minute. Prav tako je bila prisotna igra z roko znotraj kazenskega prostora, kar smo vsi na igrišču videli. Sodnik je opozoril na sebe in ni dosodil najstrožje kazni, za katero bi bila povsem razumljiva.”

“V prvem polčasu nismo igrali tako, kot smo si želeli, vendar pa smo bilo zelo skoncentrirali v zadnjih 45. minutah. Zaslužili smo si zmago, vendar je žal nismo dosegli, tako da si bomo morali priigrati napredovanje na Bernabeuu.”