X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Valdano

Generalni direktor Jorge Valdano verjame, da je remi 1-1 zaslužen na stadionu Stade Gerland, dober rezultat za Real Madrid v osmini finala.

“Ta remi je optimalen rezultat za nas, zelo pomemben v tem dvoboju. To je bila normalna tekma Lige prvakov, zelo napeta in Real Madrid ni nikoli izgubil svojega identitete. Ekipa je imela odličen odnos in je imela priložnosti, da bi dosegla še več zadetkov v drugem polčasu, glede na to, da sta dva strela zadela okvir nasprotnikovega gola in da bi morali imeti še enajstmetrovko, ki pa ni bila dosojena.”

“Zadetek Benzemaja nas postavlja v ugodne položaj v dvoboju in to je bil tudi naš prvi zadetek na tem stadionu.”

“Real Madrid vzbuja zaupanje na domačem Santiago Bernabeuu. Verjamemo, da nam bo igranje na našem stadionu in podpora naših navijačev pomagalo pri uvrstitvi v četrtfinale.”

“Imamo veliko spoštovanje do Olympique Lyona. Zaslužijo si ga, vendar pa imamo tudi pravico, da se počutimo navdušene in da upamo na napredovanje po nocojšnjem doseženem rezultatu.”