X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Adebayor in Pepe praznujeta 27. oz. 28. rojstni dan

Emmanuel Adebayor danes praznuje svoj prvi rojstni dan, odkar je postal Madridista, medtem ko je za Pepeja to že njegov četrti rojstni dan, odkar je oblekel dres kraljevega kluba. Napadalec iz Toga tako danes praznuje svoj 27. rojstni dan, medtem ko portugalski branilec praznuje 28. rojstni dan, oba pa upata, da bosta svoj poseben dan danes kronala z zmago proti Deportivu.

Pepe:
“Najlepše darilo za katerega lahko prosim, je zmaga proti Deporju. Čeprav nismo s svojimi družinami, smo z našimi soigralci in vsi skupaj ustvarjamo še eno družino. Adebayorju želim vse najboljše in upam, da bo uspešno igral za Real Madrid. Pomagal nam bo, da bomo igrali po najboljših močeh. Vsi smo zadovoljni z njegovim delom in upamo, da bo še naprej tako delal.”

Adebayor:
“Kaj si želim za moj rojstni dan, je zmaga na Riazorju in osvojitev La Lige, Lige prvakov in Copa del Rey. To bo odličen dan. Imamo zelo pomembno tekmo, ki jo moramo zmagati.”

V imenu slovenske Real Madrid navijaške skupnosti, želimo Adebayorju in Pepeju še veliko dobrih tekem in veliko uspehov v dresu Real Madrida.