X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Carvalho

Ricardo Carvalho je v intervjuju za bwin.com spregovoril o sobotni tekmi proti Deportivu.

“Vedno si želim napredovati. Vesel sem, da dosegam zadetke. Mislim, da sem v sezoni 2006/07 dosegel štiri zadetke. V letošnjem letu sem jih do sedaj dosegel tri, tako da mislim, da bi lahko izboljšal svoj lasten rekord.”

“Seveda verjamem, da lahko zmagamo v La Ligi. Pet točk nas loči do vodilne ekipe, vendar pa si želimo napredovati se še dvigniti kot ekipa med našimi tekmami. Barcelona ima prav tako fantastično sezono in tako bomo morali počakati na njihove rezultate. Vsekakor moramo še napredovati. Letos so v ekipo prišli novi igralci in zato moramo postati še močnejši ter zmagovati naše tekme.”

“Pomembno je, da osvojimo nove tri točke, saj smo sedaj pet točk za Barcelono. Doma smo močni, vendar pa moramo dobro igrati tudi na gostovanjih in doseči dober rezultat. Še naprej moramo zmagovati in počakati, da nam bodo šli rezultati Barcelone na roko.”

“Kot branilec si želim, da bi moja ekipa dosegla zadetke proti Deportivu, vendar pa tudi da pri tem ne bi prejela nobenega. Pomembno je, da ohranimo našo mrežo nedotaknjeno. Deportivo ima dobre igralce in igrajo dobro. Radi si podajajo žogo okoli. Morali se bomo potruditi po svojih najboljših močeh, se dobro braniti in doseči zadetek, saj je Deportivo zelo dober tudi v napadu.”

“Najboljši način, da jih ustavimo bo ta, da držimo skupaj in da ne popustimo kot ekipa. Lažje je za branilca, da opravi svoje delo, če njegova ekipa drži skupaj. V napadu imamo igralce, ki resnično delajo razliko, ko imajo žogo, vendar pa je pomembno, da ostanemo skupaj, saj bomo tako lažje rešili težave, ki jih bomo morda imeli.”

“Vsakdo verjame, da se bo Mourinho dobro odrezal tukaj. Pomembno je za klub, da osvaja naslove. Mourinho ima za seboj uspešno kariero, potem ko je osvajal naslove na Portugalskem, v Angliji in v Italiji, zato upam, da bo uspešna tudi tukaj. Moramo igrati dobro in držati skupaj. Bomo videli, kaj se bo zgodilo na koncu.”