X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Casillas

Kljub temu, da je imel Iker Casillas v soboto zvečer zelo malo dela, kapetan Madridist ni bil popolnoma zadovoljen z remijem brez zadetkov proti Deportivu.

“Preprosto nismo imeli sreče. To je korak nazaj, saj nismo uspeli zmagati. Močno smo se trudili in smo imeli naše priložnosti, še posebej v drugem polčasu. Prav tako smo dvakrat zadeli vratnico, vendar pa žoga ni hotela iti v mrežo. To je nogomet za vas. Nadzorovali smo potek tekme, vendar pa če žoga ne gre noter ne moremo ničesar storiti.”

“Po dveh tekmah smo se znašli v enakem položaju, kot smo bili že prej. Še naprej moramo trdo igrati, saj nimamo druge možnosti. Sedaj se moramo osredotočiti na Malago in se ne smemo ozirati ne to kaj počnejo naši tekmeci. Svoje usode nimamo več v svojih rokah, vendar moramo zmagati vse naše tekme, če želimo še naprej imeti možnosti za osvojitev La Lige.”

“Ta ekipa se je vedno boril in se bo še naprej vse do konca.”