X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Mourinho

Po remiju 0-0 Real Madrida proti Deportivu, je Jose Mourinho na novinarski tekmi vztrajal, da je njegova ekipa storila vse kar je bilo v njeni moč, da bi osvojila vse tri točke.

“Deportivo se praktično ni dotaknil žoge v drugem polčasu in smo tako igrali proti vratarju in desetim branilcem. Seveda, štejejo le rezultat, toda jaz svojih varovancev ne smem kritizirati. Ena ekipa je skušala igrati na zmago, druga pa je igro uničevala ter igrala samo na točko. Ekipa, ki je igrala na točko je dobila kar je hotela, žal pa je bila druga ekipa kaznovana, ker je imela drugačen namen. Mislim, da bi bilo povsem pošteno, če bi se tekma končala z rezultatom 0-1.”

“Deportivo lahko igra kakor hoče. Glede nimam nič za povedati in prepričan sem, da so zadovoljni s točko. Igrali so svojo tekmo in trdo delali. Če bodo vsako tekmo igrali na takšen način, potem sem prepričan, da se lahko potegujejo za mesto v Evropski ligi. Kapa dol pred njimi, vendar pa tukaj ni nobene primerjave z drugimi tekmami.”

“Sedem točk je veliko, vendar matematika igra pomembno vlogo in zato se bomo tako dolgo borili, dokler bo to mogoče.”

“Ne maram govoriti o predstavi sodnika. Ne vem, če je bila v tisti akciji igra z roko, ker sem bil predaleč, da bi to videl. V Lyonu sem jo videl od daleč in zato nisem imel nobenih pomislekov glede roke. Danes nisem videl te roke tako dobro. S četrtim sodnikom sem govoril o tem, da naj bo bolj vljuden do mojih igralcev, saj je govoril z njimi na način, ki ni bil normalen.”

“Vedno bom poskušal braniti interese Real Madrida in naših navijačev. Razpored tekem določijo ljudi, ki vedo kaj počnejo. Bilo bi precej bolj pošteno, če bi to tekmo odigrali v nedeljo. Ljudje se mi lahko smejijo za mojim hrbtom, ampak sam bom še naprej govorijo o teh stvareh, ki so jasno vsakomur. To je nekaj, kar je nemogoče zanikati, ampak to je že povsem druga zadeva.”