X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Valdano

Jorge Valdano razpravljal o svojem nezadovoljstvu glede končnega rezultat na Riazorju, vendar pa je ob enem vztrajal, da Real Madrid še naprej ne bo vrgel puške v koruzo.

“Kot ponavadi smo igrali s svojo zavzetostjo in z intenzivnostjo. Poskušali smo doseči zadetek vseh 90 minut, vendar pa smo bili pri tem neuspešni. Zdi se, da imamo sedaj že povprečju dveh zadetih vratnic na tekmo. Ni nam uspelo doseči zadetka in pri tem smo imeli tudi nekaj nesreče, vendar pa zato ne bomo obupali nad La Ligo že v februarju.”

“Razmišljamo o ligi, ko igramo in ko ne igramo, tako da se bomo borili za zmago v ligi do samega konca. Ne bomo vrgli puške v koruzo v tem tekmovanju, še zlasti pa ne v februarju. Moramo biti osredotočeni na naših tekmah in nas ne sme skrbeti, kaj počnejo naši nasprotniki.”

“Vemo, da mora vsaka ekipa na neki točki igrati ob podobni uri, zato upamo, da bo od sedaj naprej več pravice tudi na tem področju.”