X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Butragueño

Direktor za institucionalne odnose, Emilio Butragueño, je zastopal Real Madrid na podelitvi nacionalnih športnih nagrad, ob tem pa je spregovoril tudi z mediji.

“Liga še zdaleč ni odločena. Še veliko tekem je ostalo do konca in ekipa se bo borila dokler bo najmanjša možnost za naslov, kar je tudi del kulture kluba. Vsi vemo, da se v športu pogosto stvari spremenijo in nihče ne bi smel misliti, da je že zmagal pred koncem sezone.”

“V zadnjem času težko dosegamo zadetke, potem ko smo še pred nekaj meseci imeli neverjetno učinkovitost. V La Coruñi smo imeli štiri ali pet čistih priložnosti, ki bi jih v običajnih razmerah realizirali z zadetkom. To je samo slab dan in zato moramo iti naprej.”

“Ljudje se morajo zavedati neverjetno natrpanega razporeda tekem, ki ga je imela ekipa od božiča. Morda smo tudi zaradi igranja v nedeljo in nato v sredo izgubili kakšno točko, vendar pa ne verjamem, da Mourinho to uporablja kot izgovor. To je samo realnost našega položaja in njegovo stališče. Verjame, da bi Real Madrid moral dobiti več počitka, ko igra tudi med tednom.”

“Že kot igralec nisem nikoli komentiral sodnikov in tudi sedaj ne bom storil tega. Sam se ukvarjam z drugimi stvarmi v klubu in imam ponavadi veliko spoštovanje do sodnikom, saj imajo zelo težko delo. Skušamo jim pomagati.”