X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Dudek

Jerzey Dudek je pred jutrišnjo tekmo proti Malagi spregovoril za sponzorja Real Madrida.

“Naša obramba je zelo trdna. Kolektivna prizadevanja celotne ekipe nam zagotavlja, da ima ekipa malo dela na področju obrambe, ki je predpogoj, da naredimo korak naprej do naše zmage. Naše možnosti za zmago so precej visoke, če ne prejmemo zadetka in ko imamo v igri igralce kot so to Cristiano Ronaldo, Benzema, Adebayor, Ozil, Di Maria …”

“Mourinho nam vliva samozavest, zaradi česar smo tako močni na domačem igrišču. Naš navijači so veliko bolj strastni odkar je prišel Mourinho in smo opazili, da imamo v letošnjem letu veliko večjo podporo kot v preteklih letih. To pravi odnos in njihova podpora je samo še dodatna vzpodbuda za nas.”

“Imeli smo že veliko težkih tekem na gostovanju in nismo imeli veliko sreče, ker smo včasih res igrali le proti vratarju in še desetimi branilci. Ustvarili smo si veliko priložnosti, vendar pa so poti nam vsi vratarji zelo motivirani in branijo odlično. Racing je dobil novega lastnika in ekipa je kar naenkrat postala zelo “vroča”.”

“Xabi Alonso in Xavi sta ključnega pomena za svoji ekipi in oba sta zelo inteligentna igralca. Veliko se premikata z žogo naprej in vsak od njiju ima neverjeten repertoar podaj. Onadva naredita nogomet še bolj zanimiv za gledanje in sta vzornika mladim igralcem.”

“Valencia je vedno močna ekipa. Imajo dobre možnosti, da šokirajo Barcelono.”