X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Mourinho

Jose Mourinho je na današnji novinarski konferenci po jutranjem treningu, govoril o jutrišnjem spopadu z Malago.

“Morali bomo zmagati proti Malagi in zato bomo morali tvegati. Malaga je dobra ekipa. Ima izkušene igralce in dobrega trenerja. Sam sem skoraj povsem prepričan, da ne bodo izpadli v letošnjem letu. Dejstvo, da smo do sedaj zmagali še vse naše domače tekme, nam ne jamči, da bomo zmagali tudi v četrtek.”

“Kaka ni igral polnih šest mesecev, vendar pa je dejansko še dlje, saj ni bil v optimalni formi že vsaj leto in pol. On se sklicuje na svoj talent in hitrost, kar mu ne olajša razmer. Sam nisem pričakoval, da bo že takoj po okrevanju na nivoju zmagovalca nagrade Ballon d’Or. Gre skozi normalen proces, zato ga moramo še naprej podpirati in mu dati priložnost igranja. Je fantastičen človek in odličen igralec. Moramo biti potrpežljivi in mu omogočati, da trenira brez pritiska. Sam na njega ne polagam nobenega pritiska.”

“Cristiano je najboljši pri izvajanju prostih strelov, vendar pa ima Ozil večje možnosti za zadetek iz nekaterih zornih kotov.”

“Jutri moramo zmagati. Proti Deportivu smo 30 minut igrali z veliko napadalci in 15 minut rudi s samo tremi branilci. Moramo zmagati in moramo tvegati. Manuel Pellegrini je imel z Real Madridom lani odličen niz v La Ligi in pričakujem, da ga bodo zato navijači dobro sprejeli na stadionu. Vrata do naše slačilnice so mu vedno odprta.”

“Preden smo se pomerili z Deportivom sem govoril o našem koledarju tekem in ne po tekmi, da bi iskal izgovore za negativen rezultat. Včeraj smo zvedeli razpored tekem za 28. krog in ga je povsem enostavno analizirati. Valencia bo igral v Ligi prvakov v sredo in nato v La Ligi že v soboto, Barcelona pa bo igral v Ligi prvakov v torek in bo nato igrala v La Ligi v nedeljo. Mogoče ne bi smel omeniti Valencije, vendar pa vam moram dati nazoren primer, da bi razložil ljudem stvari, ki jih enostavno nočejo razumeti. Se pa ob tem že opravičujem Valenciji, ker sem uporabil njeno ime. Ne želim več govoriti o drugih ekipah. Prav tako je nenavadno, da je Malaga igrala v ponedeljek in bo v četrtek igrala že proti nam. To je kot, da bi dajal ljudem čokolado, da bi jih pretental.”