X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Mourinho

Jose Mourinho je po zmagi Real Madrida 7-0 nad Malago spregovoril na novinarski konferenci.

“Očitno je, da če izgubljaš s 4-0 v drugem polčasu in ob dejstvu, da je minilo le nekaj dni po odigranem pomembnem derbiju, je povsem normalno, da je imela Malaga določene težave z utrujenostjo. Prav zaradi tega sem tudi sam opravil vse tri menjave takoj, ko je bila tekma odločena. Prav tako sem nehal dejati navodila igralcem, ker jim enostavno ni bilo nič več za povedati.”

“Zamenjal sem Alonsa, Di Mario in Ozila zato, ker so prav tako potrebni počitka. Zaradi hitro opravljenih menjav se ne morem počutiti krivega zaradi poškodbe Ronalda. Ne morem narediti štiri, pet ali šest menjav. Igralec se lahko poškoduje na igrišču ali pa na svojem domu. Mislim, da se ni poškodoval zaradi izčrpanosti, ker smo se pomerili z Deportivom pred petimi dnevi.”

“Benzema je igral boljše. Sedaj je popolnoma drugačen igralec od trenutka, ko sem sem sam prišel v klub. Je veliko bolj trden in močnejši tako fizično, kot tudi psihično. Nocoj je igral zelo dobro in je bil zelo dinamičen, zaradi česar mi je bil zelo všeč. Vedel sem, kaj lahko stori Adebayor preden je prišel sem. Vedela sem, kako igra in sem vedel, kaj bo lahko prinesel v ekipo. Dejstvo, da imam dva razpoložljiva centralna napadalca mi omogoča, da uporabim enega ali drugega, odvisno glede na tekmo.”

“Mislim, da kar je Pellegrini dejal glede varčevanja moči svojih igralcev, da to ni bil izgovor. To je realnost. V ponedeljek so igrali finale in v nedeljo imajo že novo finale in zaradi tega se meni ne zdi nenavadno, da trener prihrani nekaj svojih igralcev.”

“Sam nimam prav nič proti Malagi kot mestu, niti proti klubu ali ljudem, ki delajo v njem. Ni se mi problem opravičiti, če se moram, ampak resnica je, da sem preprosto odgovoril tako kot to vedno počnem, torej brez hinavščine.”

“Če vprašate najboljše igralce na svetu, ali trenerje, ki delajo v najboljših klubih, če bi postali trener Malage, bi vam odgovoril z: “Zakaj pa ne?” Tudi sam bom morda nekoč to dejal, vendar pa ne sedaj, saj sem trenutno v Real Madridu, v Interju, v Barceloni … Ampak to ni res. Tisti, ki lahko, vedno izberejo najboljše razmere za sebe, ki so jim na voljo. Ena mojih napak je, da nisem hinavec v svetu polnem hinavcev in to bo moja večna napaka.”