X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Ronaldo & Canales

Cristiano Ronaldo je dosegel hat-trick proti Malagi, medtem ko je Sergio Canales v drugem polčasu dobil priložnost za igranje in med drugim tudi podal za zadnji zadetek Ronalda. Oba sta po tekmi z mediji delila svoje poglede na tekmo.

Ronaldo
“Igrali smo zelo dobro in smo dosegli odličen rezultat. Želeli smo si osvojiti tri točke, glede na to kako Malaga igra. Še naprej moramo zmagati in vemo, da si ne moremo privoščiti, da bi iz rok izpustili nobene točke. Moramo biti v optimalni formi, da se odzovemo, ko bo to potrebno.”

“Levo nogo sem si poškodoval pri tretjem zadetkuvendar sem prepričan, da ne gre za nič resnega in bom že lahko igral na naslednji tekmi. Bili je povsem jasno da bomo zmagali, ko se je to zgodilo, zato sem odločil, da je najbolje da ne pretiravam.”

Canales
“nocoj sem ponovno igral in sem vedno čutil podporo navijačev. Poskušam po svojih najboljših močeh, da se jim oddolžim. To je najboljša ekipa na svetu in se borim za minute igranja. Vse je v redu. Moram še naprej delati, da bi si zaslužil še več igralnega časa.”

“Lepo se bo soočiti z Racingom v Santanderju. To bo težka tekma in upamo, da bo osvojili vse tri točke. San razmišljam le o zmagah na vseh naših preostalih tekmah.”