X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Valdano

Generalni direktor Jorge Valdano je bil zelo zadovoljen z zmago 7-0 nad Malago.

“To je bila ena tistih tekem, ki je prava poslastica za naše navijače. To je naša največja zmaga do sedaj v La Ligi.”

“Mi imamo svojo dolžnost in zato se mora osredotočiti le na naše delo in igranje, kot smo se to danes. Veliko stvari se lahko še zgodi v ligi in pred nami je še dvanajst tekem, ki jih bomo igrali, kot če bi bila finala.”

“Alternativna uporaba Benzemaja in Adebayorja skupaj je nekaj, kar nam bi lahko prišlo še zelo prav do konca sezone. Pomembno je, da se vsi navadijo igrati skupaj in da se dobro razumejo med seboj.”

“Cristiano Ronaldo je jamstvo za zadetke in ob enem ustvarja novice, tudi ko ne doseže zadetka, kar veliko pove o njem kot igralcu. Odločil je tekmo v našo korist. Odlični igralci si želijo odigrati vsako minuto v prvenstvu in Ronaldo je v tem pomeni pravi telesni fenomen.”

“Sergio Canales je še mlad igralec, ki nam želi pomagati. Za naš zadnji zadetek si zasluži veliko zaslug. Ti znaki samozavesti nam bodo vsem v veliko korist.”