X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Real Madrid 7-0 Malaga

imageshack.us

Real Madrid je včeraj prikazal odličen nogomet in s kar sedmimi zadetki napolnim mrežo Malage na domačem Santiago Bernabeuu, medtem ko na drugi strani mreža Ikerja Casillasa ni bila nikoli v nevarnosti, da bi se zatresla. V drugem polčasu je po visokem vodstvu Jose Mourinho posegel tudi po rotaciji, da bi prihranil nekaj moči posameznim igralcem pred pomembnimi tekmami v nadaljevanju sezone, medtem ko pa je Cristiano Ronaldo zapustil igrišče, čeprav beli niso imeli na voljo več menjav, saj je začutil poškodbo. Sicer pa je Portugalec dosegel nov hat-trick, poleg njega pa so zadetke prispevali še Karim Benzema (2) ter Angel di Maria in Marcelo po enega.

Beli so komaj čakali, da vsem pokažejo, da je bil dosežen rezultat pred enim tednom proti Deportivu le smola. Karim Benzema je načel mrežo Malage v 27. minuti, potem ko se je odlično znašel pred gostujočim vratarjem po podaji Xabija Alonsa iz prostega strela. Navijači kraljevega kluba so morali čakati le osem minut, da so se veselili novega zadetka svojih ljubljencev. Marcelo je z dolgo podajo zaposlil Di Mario, pri čemer gostujočemu branilcu Gasparu ni uspelo prestreči podaje in Argentinec se je le še sprehodil do vratarja Caballera in ga na koncu tudi rutinirano matiral. Tik pred koncem prvega polčasa pa sta znova odlično sodelovala Marcelo in Di Maria, le da sta tokrat zamenjala vlogi in je bil Argentinec v vlogi podajalca, strelec tretjega zadetka pa Brazilec.

Tudi po premoru si je Real Madrid še naprej želel zadetkov in tako je v 51. minuti Ozil na robu kazenskega prostora zaposlil Cristiana Ronaldao, ki je mojstrsko z levo nogo dosegel svoj prvi od treh zadetkov na tekmi. V nadaljevanju se je Jose Mourinho odločil, da bo namenil Xabiju Alonsu in Di Mariji nekaj počitka in tako sta v igro prišla Adebayor in Gago. Le nekaj minut kasneje je Benzema dosegel še svoj drugi zadetek na tekmi, tokrat z glavo po odlični podaji Marcela (62. minuta). Šest minut kasneje je Gaspar v svojem kazenskem prostoru igral z roko, kar je videl tudi sodnik, ki je takoj pokazal na strel iz bele točke, ki ga je izvajal Ronaldo ter tudi hladnokrvno povišal prednost Reala na šest zadetkov. V 77. minuti je Portugalec dosegel še svoj tretji zadetek na tekmi, potem ko mu je lepo pred gol podal Sergio Canales, a je moral nato tudi zapustiti igrišče, saj se je poškodoval. Glede na to, da je Real Madrid že pred tem opravil vse tri menjave, beli niso imeli več menjav, tako da je Ronaldo enostavno zapustil igrišče, vendar pa Real kljub temu ni igral z igralcem manj, ampak še vedno z igralcem več, saj je bil že prej izključen Gaspar, prav tako pa se je tudi pri gostih poškodoval eden od igralcev, a se do konca tekme potem ni več zgodilo kaj pretresljivega. Bele čaka nova tekma že v nedeljo, ko se bodo soočili z Racing Santanderjem.

Stadion: Santiago Bernabeu (Madrid)
Sodnik: Pérez Lasa
Real Madrid 7-0 Malaga
Benzema 27.,62., Di Maria 35., Marcelo 45., Ronaldo 51., 68. (11m) in 77.
RK: Gaspar 67.

imageshack.us imageshack.us imageshack.us