X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Mourinho

Jose Mourinho je danes na novinarski konferenci razpravljal o odsotnosti igralcev, kot je to Cristiano Ronaldo, ki je po njegovem mnenju, dovolj pomemben igralec, ki pa se ga ne bo tako pogrešalo.

“Pred nami je zapletena ekipa, ki ji je narasla samozavest pod vodstvom novega trenerja Marcelina, ki je bil tam že prej in ki ni potreboval nič časa za prilagoditev. So uspešni in so zelo motivirani na domačem igrišču.”

“Vsak igralec se lahko poškoduje v vsakem trenutku. Gago se je poškodoval včeraj na trening tekmi proti ekipi Real Madrid C in ga bomo pogrešal cel mesec. Arbeloa ima težave s hrbtom in praktično ne more hoditi. Poškodoval pa se je doma. Cristiano Ronaldo se je poškodoval med igranjem in pri zadetku, vendar pa ne kaže nobenih znakov utrujenosti.”

“Kaka mi je povedal, da čuti nekaj bolečine, ki omejuje njegovo gibanje in da se ne počuti srečnega, ker ni 100% pripravljen. On in zdravniki so se odločil, da se bo vrnil le, če bo prepričan, da je popolnoma okreval in tudi sam tako mislim. Igralec izgubi samozavest, ko ne more igrati po svojih najboljših močeh.”

“Upam, da težave Guardiole s hrbtom niso prehude. Upam, da bo kmalu okreval, sicer pa je veliko bolj pomemben kot človek, kot pa kot trener.”