X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Benzema, Canales & Granero

Karim Benzema je zadel dva od treh golov Real Madrid na tekmi proti Racingu, medtem ko je Sergio Canales prvič zaigral kot Madridista na stadionu El Sardinero po lanskem odhodu iz Racinga. Na drugi strani pa si je Esteban Granero s trdim delom zaslužil mesto v začetni postavi.

Benzema:
“Odlično se počutim tako fizično kot tudi psihično. Imam občutek, da se izboljšujem iz tekme v tekmo. Še naprej se bom trudil in skušal zabiti čim več golov. To je odlična ekipa in se bom še naprej trudil po svojih najboljših močeh za to ekipo.”

Z Adebayorjem sva se odlično ujela in upam, da bova tudi na naslednji tekmi zaigrala skupaj. Jose Mourinho je veliko delal z menoj, tako v taktičnem kot psihološkem smislu. Dobro mi gre na igrišču, kar je dobra novica za vse nas.”

Canales:
“Vedno bom hvaležen tem navijačem, saj je to ekipa, ki mi je dal krila. Bila težka gostujoča tekma, vendar pa smo dobro igrali. To je bila pomembna zmaga. Ves čas smo imeli tekmo pod nadzorom in bi lahko zmagali še z večjo razliko.”

“Še vedno je ostalo veliko prvenstvenih tekem in zato ne bomo vrgli puške v koruzo. Imamo ekipo za zmago v vseh treh tekmovanjih in zato se bomo borili do konca.”

Granero:
“Odigrali smo zelo odličen prvi polčas. Racing ni imel svojega dne in mi smo bili v odlični formi, še posebej v napadu. Vse to zelo olajša stvari vezistu. Iz fizičnega stališča se počutim odlično in ekipa je bila zelo razigrana, kar nam je dalo veliko samozavesti. Na odmor bi lahko šli še z večjo prednostjo.”

“Vse se je izkazalo tako, kako trener želel. Poskušali bomo zmagati vsako od naših preostalih tekem in upam, da bo vodilna ekipa grešila. Moramo še igrati v finalu in upamo na zmago v našem dvoboju osmine finala Lige prvakov, kar nam ni uspelo že kar nekaj časa. Še vedno imamo priložnost zmagati v vseh treh tekmovanjih. Vsi se počutimo spoštovane, zato vsi vedno poskušamo igrati po naših najboljših močeh.”