X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Mourinho

Jose Mourinho je kmalu po koncu tekme stopil pred medije ter komentiral zasluženo zmago Real Madrida nad Racing Santanderjem.

“Že na nekaterih drugih gostujočih tekmah smo igrali dobro. Nocoj smo bili močni na igrišču, zelo samozavestni in smo si že takoj na začetku ustvarili nekaj zrelih priložnosti za zadetek. Naš tekmec je takoj občutil, da ima malo možnosti za presenečenje, saj smo odigrali fantastično tekmo. Všeč mi je dejstvo, da smo bili mirni tudi po prejetem golu.”

“Ker imamo dva prava napadalca, nam vse to omogoča imamo določene alternative. Imamo igralce, ki so navajeni na igranje v obe smeri in danes smo se odzvali zelo dobro. Karim in Adebayor sta pripravila veliko novih rešitev za uspešen zaključek napada.”

“Enak sistem igre smo uporabili že proti Malagi. Imamo igralce, ki so sposobni igrati na različnih mestih, kar so na zadnjem dvoboju še enkrat več dokazali. Danes sem se odločil za ta sistem igre, vendar pa bi lahko uporabljal tudi katerega drugega. Želeli smo si, da imamo bolj kompaktno sredino. Nisem mislil, da potrebujemo dva defenzivna vezista. Vendar pa, ko se bo vrnil Cristiano, bo normalna poteza, da ekipa uporabi spet star sistem igre.”

Ne pričakujem, da bi Barcelona grešila. Sam sem osredotočen na svojo ekipo, na naše tekme in poskušamo osvojiti čim več točk kot jih lahko. Zmagali bomo, če bomo igrali dobro in če bomo bili boljši od naših nasprotnikov. Če bo tekma bolj izenačena in bodo odločale majhne podrobnosti, potem ne bomo. Ne pričakujem, da bodo grešili, vendar pa upam, da bomo doma zmagali.”

“Pedro Leon je ostal na klopi. Mislim, da je imelo igranje štirih minut veliko večjo vrednost za Alexa, kakor bi bilo za Casada, medtem ko za Pedra to ne bilo prav nič posebnega. Želel sem osrečiti Alexa, ki je tako imel čudovit večer.”

“Granero je igralec, ki ga je potrebno upoštevati. Je inteligenten, se hitro uči in je zelo koristen za ekipo.”