X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Igralec z največ izsiljenimi enajstmetrovkami

Angel di Maria je v sezoni La Lige izsilil štiri strele iz enajstih metrov in je tako igralec, ki je bil največkrat nepravilno zaustavljen znotraj kazenskega prostora v Primeri Division. Poleg tega, pa je tudi skupaj z Mesutom Ozilom najboljši asistent kraljevega kluba.

Vezist Real Madrida je nepravilno zaustavljen znotraj kazenskega prostora vsakih 489 minut, ali enkrat na vsako peto tekmo in pol, kar je največ od vseh igralcev v španski La Ligi. Prvič v tej sezoni je bil nepravilno zaustavljen proti Racingu, nato proti Athletic Bilbau, ko je nad Di Mario naredil prekršel Susaeta. Na tekmi proti Getafam je bil nad Argentincem pregrob Mane, medtem ko je zadnjo enajstmetrovko na stadionu El Sardinero “zakuhal” Torrejon. Če pogledamo še ostala tekmovanja, je bil Angel di Maria nepravilno zaustavljen tudi na tekmi kraljevega pokala proti Real Murciji.

IZSILJENE ENAJSTMETROVKE ANGELA DI MARIE
La Liga
23/10/2010 8. krog Real Madrid 6-1 Racing Santader
20/11/2010 12. krog Real Madrid 5-1 Athletic Bilbao
03/01/2011 17. krog Getafe 2-3 Real Madrid
06/03/2011 27. krog Racing Santander 1-3 Real Madrid
Copa del Rey
10/11/2010 1/16 Real Madrid 5-1 Real Murcia

Ne samo, da je Di Maria igralec, nad katerim je bilo dosojenih največ strelov iz enajstih metro, ampak de je Argentinec prav tako postal tudi eden ključnih igralcev v napadu pod taktirko Joseja Mourinha. Skupaj z Mesutom Ozilom je Argentinec trenutno vodilni po asistencah v kraljevem klubu, skupaj z Nemcem pa sta tako na tretjem mestu gledano vse igralce v španskem prvenstvu, potem ko sta oba do sedaj prispevala po 10 asistenc za zadetek.

Če pogledamo še število zadetkov v La Ligi, vidimo da je Di Maria četrti najboljši strelec ekipe s šestimi zadetki, vendar pa je enkrat zadel tudi v Ligi prvakov.