X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Albiol

V intervjuju za španski radio Onda Madrid se je Raul Albiol zahvalil Joseju Mourinhu za priložnosti, potem ko je bil poškodovan na začetku sezone.

“Hvaležen sem trenerju, ker mi je dal priložnost za igranje. Uspelo mi je priti nazaj v igralni ritem in dokazati, da sem pripravljen na vse.”

“Težki časi bodo prišlo po tekmi proti Herculesu, ko imamo tekmi proti Lyonu in Atletico Madridu. Mislim, da je ekipa v dobri formi za ta dvoboja in za vse to, kar je ostalo v tej sezoni.”

“Pomembno je pokazati, da smo sposobni igrati brez enega najboljših igralcev na svetu, vendar je očitno, da smo še veliko boljši z zdravim Cristianom Ronaldom.”

“Vsi smo zelo zadovoljni z Mourinhom. Mislim, da je važno, da vsi gledamo v isto smer. Ima vse to, za kar igralci mislimo, da je ključnega pomena in to je, da ti pove kako in kaj v obraz in te s tem še bolj vzpodbudi. Vedno nas drži na robu, tako da smo veno osredotočeni in vključeni v ekipo. Moraš biti pripravljen v vsakem trenutku.”

“Proti Milanu nam je trener rekel, da se naj usedemo na klop, ker je zaključil z menjavami in da ne bo več spreminjal postave na igrišču in zato sem šel praznovati s soigralci zadetek, ki ga je dosegel Pedro Leon. In takrat me je nekdo potegnil nazaj in to je bil Mourinho, ki je prišel za menoj, ko je videl, da nisem bil na klopi. Videl me je, me potegnil nazaj in takrat sem se kar nekoliko ustrašil. Radi imamo kako on doživlja nogomet in kakšno strast ima za ta šport.”

“Ozil je bil že pred prihodom v klub svetovno znan igralec, čeprav morda ni nihče pričakoval, da se bo tako hitro prilagodil na tako pomembnem položaju. Mesut je čudovita oseba.”

“Komaj čakam na finale pokala, ker ga bomo igrali blizu mojega doma. Včasih sem bil še pobiralec žog na Mestalli in se tako spominjam nekaterih velikih tekem Lige prvakov v skupinskem delu, kjer so bile ekipe kot so to Arsenal in Leeds United. To je zelo poseben stadion.”