X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Adebayor

V kratkem intervjuju za španski športni časnik AS, je Emmanuel Adebayor dejal, da so se mu s podpisom za Real Madrid uresničile sanje.

“Rodil sem se srečen. Nihče ne more biti v tem trenutku tako srečen, kot sem jaz. Igrati tukaj so se mi uresničile sanje in sedaj se znova počutim koristnega.”

“Streljanje na Afriškem pokalu narodov je bila najslabša stvar, ki se mi je kdaj zgodila. Pomagala mi je, da sem postal bolj zrel kot oseba. Sedaj vem, da lahko umreš v vsakem trenutku. Moral bi biti mrtev, vendar pa sem živ in igram za Madrid. Kaj še več bi si lahko želel? Nič.”

“V slačilnici vlada odlično vzdušje. Vsi so zelo prijazni. Poskušam povrniti njihovo prijaznost s tem, da treniram trdo kar se da in da dam vse od sebe. Naredil bom vse kar bo v moji moči, da bom ostal tukaj. Vse kar si želim je to, da bi osvajal naslove. La Liga še ni odločena in marsikaj se lahko zgodi v 90. minutah finala Copa del Rey.”

“Lyon so vedno težak nasprotnik, ne glede na to ali bo Lisandro igra ali ne. Sam jih poznam zelo dobro. Upam, da bomo prišli na igrišče popolnoma skoncentrirani in motivirani ter da bomo bili pripravljeni se boriti. Rad bi osvojil Ligo prvakov in mi ni mar za osebni uspeh. Če mi daste danes podpisati, da bomo osvojili deseti naslov z rezultatom 2-0 in da bo oba zadetka prispeval Benzema, bi to takoj podpisal.”

“Ko sem prišel sem si rekel, da sem tukaj, da bi pomagal Benzemaju in ne da bi mu škodil. Opravlja neverjetno delo in vsi imamo zaupanje v njega.”

“Ozil je genij. Ima edinstven pregled nad igro. Ima dva para oči spredaj in še dva para oči zadaj na hrbtu.”

“Čutim, da sem dobrodošel. Slišim, kako na štadionu vzklikajo moje ime, v nogometu pa je vsekakor pomembno, da se čutiš zaželenega.”

“Drede sem imel zadnje tri leta in ko sem dobil priložnost zaigrati v Real Madridu sem vedel, da se jih moram znebiti. Ta pričeska je veliko bolj primerna za institucijo, kot je Real Madrid. Sam delam vse kar je mogoče, da bi se vključil, prav tako pa je tukaj veliko topleje kot v Angliji.”