X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Granero

Esteban Granero je že drugič v tej sezoni spregovoril za sponzorja Real Madrida, bwin, pri čemer je vezist razpravljal o naslednji tekmi kraljevega kluba proti Herculesu.

“Moramo prevzeti pobudo, kot to vedno naredimo. Prvih pol ure bo odločilnih. Naš nasprotnik se bo morala odpreti, če bomo zgodaj povedli in to se na Bernabeuu lahko konča tragično za gostujoče ekipe. Vemo, da moramo premagati Hercules in verjamemo, da bomo dobro igrali.”

“Kljub temu, da bosta odsotna Trezeguet in Tote, za katera upam, da bosta čim prej okrevala, ima Hercules ogromno napadalne hrabrosti. Nenazadnje so dvakrat zadeli proti Barceloni na Camp Nou, zato moramo ostati vseskozi osredotočeni, tako da se to ne bi zgodilo tudi nam.”

“Karim Benzema se je odlično izkazal na večih tekmah in na drugih je prav tako odigral zelo pomembno vlogo. Očitno je, da je zelo napredoval in trdo dela. Lahko vam povem, da je srečen, kar je zelo pomembno za igralca. Na žalost imamo sedaj samo dva napadalca. Upamo, da se Higuain kmalu vrne. Vedno je dobro za trenerja, da ima alternative in da so te alternative tudi uporabne.”

“Akademija je bila zelo dejavna čez celotno sezono. Ko sem sam igral za Castillo, je zelo malo igralcev iz akademije treniralo s prvo ekipo, medtem ko sedaj ti mladi igralci trenirajo z nami dokaj pogosto. Mladi igralci v tem res uživajo in to tudi izkoriščajo. Imamo močno akademijo kljub dejstvu, da morajo igralci še dozoreti. Srečni so, da dobivajo priložnosti in da je tako velika pozornost na njih.”

“Vem, da sem ekipni igralec, vendar pa nisem kaj dosti drugačen od drugih. Vsi delamo trdo in vsi si želimo le najboljše za ekipo. Mi tekmujejo z nasprotniki in ne med seboj in vse to se kaže v vzdušju, ki vlada znotraj ekipe. Vsi imamo iste cilje.”

“Barcelono čaka ta vikend težko gostovanje v Sevilli, ki vedno na domačem igrišču pripravi pravi boj za zmago. Igranje v Sevilli je vedno težko, saj so konkurenčna ekipa in imajo gorečo podporo s strani navijačev.”