X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Mourinho

Jose Mourinho je na današnji novinarski konferenci opozoril na težave, ki jih Hercules lahko povzroči kraljevemu klubi, vendar pa je trener Madridista izrazil tudi zaupanje v svojo ekipo.

“Kogar koli sezoni je na kocki ni zaskrbljen zaradi visokih porazov, temveč prej zaradi točk. Ekipa, ki igra za točke je ekipa, ki bo vse pustila na igrišču, saj ne bo razmišljala o porazu, temveč le o dobrih stvareh.”

“Hercules naredil v tem letu nekaj velikih stvari in proti nam so igrali dobro na domačem igrišču, kjer smo se morali zelo močno potruditi za zmago. To ne bo enostavna tekma za nas. Njihovi igralci imajo veliko osebnost in bodo pričakovali, da bodo dosegli pozitiven rezultat.”

“Še naprej želimo ostati s popolnim izkupičkom na Bernabeu. Dobra tekma nam po zvišala samozavest pred igranjem tekme proti Lyonu.”

“Najpomembnejše za ekipo je to, kaj jaz mislim o tem, kako bi morala igrati in ne to, kakšen sistem uporabljam. Real Madrid bo lahko nekega dne izgubil brez Cristiana, spet drugič pa lahko odigra odlično tekmo. Včasih je Di Maria veliko bolj nevaren na krilu, medtem ko so drugi veliko bolj nevarni na sredini igrišča.”

“Proti Racingu smo igrali dobro. Bila je dobra tekma, vendar pa smo dobro igrali že celo sezono in smo si zaslužili zelo dobre rezultate. Če menite, da bo Cristiano v sredo začeti tekmo na klopi zaradi tega, kar se je zgodilo proti Racing, potem se zelo motite. Mislim, da bo nared, čeprav ne maram pa tvegati z igralci, ki niso zares stoodstotno pripravljeni. Če bi Cristiano lahko jutri igrati, mu ne bi bilo treba, ker ni popolnoma zdrav, vendar pa sem prepričan, da bo igral že naslednjo sredo, potem ko bo treniral v soboto, nedeljo, ponedeljek in torek.”

“Vsi imamo enako mnenje o Benzemaju. Napredoval je z več vidikov, vendar na splošno lahko rečemo, da je drugačen igralec, ki se je spremenil na bolje.”

“Ozil bo postajal le še boljši. V klub je prišel praktično ob koncu priprav na sezono in se je dobro prilagodil. Njegov prihod je bila fantastična poteza, poleg tega pa je bila to tudi zelo poceni poteza za Real Madrid.”

“Nisem neumen. Vsi vemo, da v trenutku, ko bo prva ekipa povečala prednost, da bo prvenstvo izgubljeno. Ko ena ekipa igra v Ligi prvakov v torek in nato tekmo La Lige v nedeljo, medtem ko mora druga igrati v Ligi prvakov v sredo in nato La Ligo v soboto, s tem Real Madrid nima enakih možnosti za konkuriranje. To ni pravično za vse.”