X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Najboljši domači rekord Mourinha

Jose Mourinho ima trenutno svoj najboljši domači niz. Real Madrid je zmagal na vseh 21. uradnih tekmah (14. ligaških tekmah), ki jih je igrač na domačem Santiago Bernabeu, kar je dosežek, ki ga Mourinhu do sedaj še ni uspelo doseči v svojih desetih letih treniranja v vrhunskem nogometu (na Portugalskem, v Angliji, v Italiji in v Španiji). Ta konec tedna je proti Hercules podaljšal svoj niz neporaženosti na domačem igrišču v prvenstvu, ki sedaj znaša kar 150 tekem, od tega pa je dosegel kar 125 zmag.

Real Madrid je v tej sezoni odigral 21 uradnih tekmah na Santiago Bernabeu in vse so se končale v zmago Madridist. Jose Mourinho tako ostaja na Bernabeu s popolnim izkupičkom, kar je v bistvu tudi najboljši domači niz zmag v eni sezoni na domačem igrišču za odličnega portugalskega stratega.

Jose Mourinho ni izgubil ligaške tekme na domačem igrišču že polnih devet let in včeraj je proti Herculesu svoj niz domače neporaženosti podaljšal na 150 tekem (125 zmag in 25 remijev), kar je enostavno neverjeten dosežek.

Vendar pa to ni samo edini mejnik, ki ga je Mourinho izboljšal. Pred podpisom za Real Madrid, so ekipe Joseja Mourinha v povprečju na tekmo dosegle 2,17 gola in jih prejele 0,59 golov na tekmo. Real Madrid pa sedaj na SantiagoBernabeu v povprečju doseže 3,38 gola na tekmo in jih prejme le 0,46 golov na tekmo.