X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Benzema & Xabi Alonso

Karim Benzema je dvakrat zadel proti Herculesu in tako zagotovil, da je zmaga ostala doma. Po koncu tekme je skupaj z Xabijem Alonsom komentiral potek tekme.

Benzema
“Želim, da doseči zadetek proti Lyonu. Počutim se veliko bolje kot prej. Prepričan sem, da bomo premagali Lyon.”

“Trenutno smo samo štiri točke za vodilno Barcelono in upam, da bodo jutri izgubili. Velik del prvenstva je še pred nami in naš cilj je zmagati na vseh preostalih tekmah.”

“Želim si dosegati zadetke in se tako še bolj zahvaliti Mourinhu. To je bilo zelo dobro zame, da je on delal tako trdo na moji miselnosti.”

Xabi Alonso
“Zelo sem zadovoljen z nizom, ki ga ima ekipa do sedaj. Ne smemo se sedaj ustavljati in motamo tako nadaljevati tudi v sredo, ko bomo igrali zelo pomembno tekmo.”

“Naša tekmi proti Lyonu je tako pomembna, da smo že sedaj povsem osredotočeni na njo. Velik del sezone bo v igri za nas proti Lyonu in zato bi radi, da navijači na Bernabeu še dodatno vršijo pritisk na njih, kajti to bo samo še povečalo našo moč.”