X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Casillas

Iker Casillas je bil po tekmi zadovoljen z rezultatom ekipe proti Hercules, ob enem pa je vzpodbudil navijače, da napolnijo Bernabeu za sredino tekmo proti Olympique Lyonu.

“Nocoj je bilo ključnega pomena, da smo zmagali in tako moramo tudi nadaljevati. Naš domači niz je zelo pozitiven, ker nismo oddali še niti ene same točke. Vsaka tekma je za nas kot finale in si ne moremo privoščiti, da bi izgubili kakšno točko tukaj. Na zadnjih dveh tekmah smo igral zelo dobro. Tekmovalnost znotraj ekipe je velika, kar je pomembno zato, ker se vsi borimo za svoje mesto v ekipi.”

“Moramo izkoristiti, ko ima napadalec dober strelski niz. Upamo, da bo Benzema nadaljeval s takšnimi predstavami čim dlje. Dosega zadetke in se včasih prav tako zanaša na podaje odličnih igralcev v ekipi.”

“Proti Lyonu bomo potrebovali podporo naših navijačev. Želimo si, da ljudje pridejo na stadion, da nas podprejo. Vsi moramo stopiti skupaj, da dosežemo dobre rezultate. Sedaj je prišel naš čas, da se uvrstimo v četrtfinale. Lyon je težak nasprotnika, vendar pa se bomo močno osredotočili na tekmo in pričakujemo, da nas bodo navijači na Bernabeu podprli s podporo vredno velikega evropske večera.”

“Moj najljubši spomin iz Lige prvakov je tekma Real Madrid-Bayern München, v kateri smo morali napraviti preobrat po porazu 2-1 na prvi tekmi. Navijači so nam dalo vso svojo podporo. Ni nam bilo lahko, vendar pa smo dosegli dva zadetka v drugem polčasu. Potrebujemo podporo navijačev. Ko bodo navijači spoznali, da prav tako sodelujejo, potem bo to zares čaroben večer. Vsi si želimo, da bi bili v bobnu za naslednje žrebanje in da počasi, a vztrajno, pridemo kot prvi do konca “dirke”.”