X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Granero & Adebayor

Esteban Granero in Emmanuel Adebayor sta z mediji delili svoje poglede na tekmo proti Herculesu.

Granero
“Ne smemo si privoščiti nobene napake, da bi ostali v boju za La Ligo. Imamo kakovostne igralce, ki so bili dorasli nocojšnjemu izzivu. Pomembno je, da trenerju ponudimo še druge možnosti in da smo pripravljeni na igranje. Igramo svojo lastno ligo in moramo lepo korak za korakom, da bi zmagali.”

“Pomembno je, da nadaljujemo to serijo na našem stadionu. To veliko pove o ekipi in upamo, da tako ostane do konca sezone. Prav tako pa ne želite izpustiti nobene točke na gostovanjih.”

Adebayor
“Nadaljujemo z zmagami, ki nam bo dvignila samozavest pred sredino tekmo proti Olympique Lyonu. To bi bil super vikend, če bomo v nedeljo zvečer še vedno zaostajali le še štiri točke za Barcelono. Nocoj smo imeli veliko priložnosti za zadetek, a nismo realizirali številnih priložnosti, vendar pa je to nogomet za vse vas. Zelo sem vesel, ker je to odličen klub. Vsak nogometaš bi rad igral tukaj.”

“Benzema je odličen igralec in vsi se borimo za iste cilje. Upam, da bo tako dober tudi proti Lyonu. Morali bomo igrati kot prava ekipa proti njim in se močno osredotočiti na zmago in uvrstitev v naslednji krog.”