X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Mourinho

Jose Mourinho je včeraj proti Herculesu zabeležil že svojo 14. zaporedno domačo zmago v La Ligi na klopi Real Madrida, zaradi česar je bil na novinarski konferenci po koncu tekme zelo zadovoljen z rezultatom ekipe.

“Zelo sem zadovoljna s svojo ekipo. Iger pred in po tekmah Ligi prvakov je vedno težko igrati. Nocoj smo morali zmagati in to smo tudi storili na sproščen način. V drugem polčasu smo si dobro podajali.”

“Benzema je boljši kot kdaj koli prej. Počne stvari, ki jih prej nikoli ni delal. Šali smo se z njim in smo mu rekli, da mora sedaj tudi ob kotih priti nazaj v obrambo in osvojiti žogo. Benzema je srečen in mi smo zadovoljni z njim. Dobro je imeti Karima v teh tekmah, na katerih naša prva strelca, Ronaldo in Higuain, manjkata zaradi poškodbe, saj je v zadnjem času dosegel štiri gole in nam je omogočil, da smo osvojili šest pomembnih točk. Všeč mi je, da mi bo težko se odločiti za igralce v prvi postavi, ko pa vsi igrajo na tako visoki ravni.”

“Naši vezisti so igrali zelo dobro in se se pozitivno odzvali. Granero in Lass sta dobro opravila v prvem polčasu, Xabi in Khedira pa sta igrala na visoki ravni nato v drugem polčasu. To bo pozitivno vplivalo na nas preden sredino tekmo.”

“Lyon se zelo dobra ekipa z izkušnjami in tradicijo v Ligi prvakov. Za ta spopad bomo morali biti v optimalni formi. Vsako tekmo, ki jo ne uspeš zmagati je težak udarec, vendar pa je očitno, da ne moreš vedno zmagati in da moraš biti na neki točki tudi izločen iz Lige prvakov. Mislim, da bomo imeli težko tekmo proti težkemu nasprotniku. Ključ do napredovanja bi vsekakor bil, če bi igrali z dvanajstimi igralci. To bi bilo veliko lažje. Če se bo Bernabeu odzval, potem bi morali zmagati z več zadetki in bomo zato še močnejši.”

“Nisem uspel še prebrati govora predsednika, ker nikoli ne berem ali gledam na dan tekme, ker želim ostati osredotočen. Povedali so mi, da je bil pomemben govor za prihodnost kluba. Odličen klub potrebuje odličnega trenerja, vendar pa so odlični trenerji le, če so povezani z odličnim klubom. Zelo pomembno se mi, da imam podporo predsednika. Vedno sem rekel, da potrebujem podporo mojih igralcev in kluba. Real Madrid je največji klub na svetu in mi bomo še veliko močnejši, če bomo vsi stopili skupaj.”

“Stvari se gradijo z rezultati. Ljudje so zadovoljni z rezultati, ko si ti dobri ali ko vsaj mislijo, da bodo dobri. To je tisto kar navdušuje ljudi in zato je pomembno, da osvojimo kaj v tem letu in da tudi gledamo na vse to tako, kot da lahko osvojimo kaj. To nam bo omogočilo, da bodo ljudje še naprej navdušeni.”