X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Valdano

Generalni direktor Jorge Valdano je dejal, da je Real Madrid prikazal zelo resno predstavo proti Herculesu.

“Prikazali smo zelo resno predstavo in smo odločili tekmo z avtoriteto, čeprav končni rezultat mogoče tega ne odraža, pa se je to odražalo v naši igri. Hercules je komaj kaj prišel do našega gola v drugem polčasu.”

“Benzema je že dosegel veliko golov. Trenutno je dosegel že skupaj 19, golov v tej sezoni, kar je vsekakor številka vredna pravega napadalca. Je še mlad in ima kvalitete napadalca, ki nam bo zagotovo prinesel še veliko zadovoljstva v naslednjih nekaj letih.”

“V sredo bomo igrali pomembno in zahtevno tekmo proti taktično odlični ekipi, ki je zelo dobra v obrambi. Verjetno nam bo zelo težko, vendar upamo, da bomo zmagali in se uvrstili v naslednji krog izločilnih bojev. To trpljenje bo vsekakor vredno, če se bomo uvrstili v četrtfinale.”

“Imamo veliko zaupanja v moč tega stadiona in v pomoč naših navijačev in to bomo imeli tudi možnost dokazati v sredo.”

“Naša sredina tekma ima prevelik pomen, da bi že sedaj razmišljali o našem derbiju z Atleticom naslednji teden. Moramo jemati vsako tekmo posebej.”