X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Benzema

Karim Benzema je v intervjuju za španski športni častnik AS spregovoril o svojem dobrem nizu in o prihajajoči tekmi proti Lyonu.

Znova sem našel samega sebe in se vrnil v staro formo. Na treningih se zares izjemno trudim in to se mi je pričelo obrestovati tudi na igrišču. Igra Karima so se vrnile. To je igra, ki je sestavljena iz veliko gibanja in ritma. V tem trenutno vse kar počnem se izkaže za dobro potezo. Imam tudi nekaj sreče, ki mi je prej primanjkovala, kar mi pomaga dosegati zadetke in zaradi česar sem zelo vesel.”

“Na koncu ni pomembno koliko zadetkov doseže posameznik, ampak šteje vsaka tekma. Vsaka tekma predstavlja nov izziv in ne želim se sprostiti, ko sem tako uspešen. Nikoli ne razmišljam o tem, kaj vse sem že dosegel, ko se začne tekma, ampak razmišljam le o tem, kaj moram storiti.”

“Kdo pa si želi biti le na klopi? Nihče! Želim si igrati na vsaki tekmi, ampak to je odločitev Mourinha. Bomo videli, kaj se bo zgodilo na dan “D” proti Lyonu. Smo samo 90 minut oddaljeni od tega, da končamo slab serijo ekipe, ki jo je imela ekipa v zadnjih letih, ko se ni uvrstila v četrtfinale Lige prvakov. Upam, da bo prišlo veliko navijačev, da nas bodo popeljali v naslednji krog tekmovanja.”

“Olympique Lyon je zelo trdna ekipa. Vedo, da bodo morali napasti, če želijo doseči zadetek, vendar pa jih sam poznam zdelo dobro in vem, da bo zelo dober postavljeni na igrišču. Ne bodo nam pustili odprtega prostora za igranje. Bodo napadli in bili pri tem osredotočeni tudi na obrambo in zaradi tega bomo mi morali iskati zmago, takoj od prvega sodniškega žvižga.”