X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Tekma, ki je nihče ne želi zamuditi

Real Madrid bo v sredo proti Olympique Lyonu na povratni tekmi osmine finala Lige prvakov na Santiago Bernabeu, igral eno izmed najpomembnejših tekmah sezone. Na prvi tekmi sta se tekmeca razšla z rezultatom 1-1 in zato Iker Casillas, Sergio Ramos, Cristiano Ronaldo in Karim Benzema pričakujejo, da bodo navijači napolnili tempelj kraljevega kluba in bodo pokazati podporo ekipi, ki bo vredna veliki evropski noči.

Stadion Santiago Bernabeu je bil v svoji zgodovini že priča neverjetnim dosežkom kraljevega kluba, ki vključujejo točo golov, neverjetni preobrati in še mnogo drugih stvari. V vseh teh primerih pa je bila vloga navijačev na tribunah preprosto spektakularna.

Varovanci Joseja Mourinha se bodo tako v sredo borili z Olympique Lyonom za mesto v četrtfinalu Lige prvakov, kar daje navijačem novo priložnost, da znova ustvarijo vzdušje vredno legendarnih in čarobnih večerov na Santiago Bernabeu, ki so pomagali ekipi do sedaj osvojenih devet naslovov evropskega pokala.

Igralci se zavedajo, kako pomembna bo podpora navijačev in zato tudi sami sporočajo svojim oboževalcem naslednje. “Želim si, da tudi vi igrate to tekmo,” je dejal Cristiano Ronaldo. “Želite samo gledati tekmo ali tudi igrati?”, sprašuje Casillas. “Morate igrati to tekmo,” je dodal Ramos. “Ne pustite nas na cedilu. Igrajte tekmo,” je povedal Benzema.

Bo Real Madrid že v letošnji sezoni prišel do jubilejnega desetega naslova v Ligi prvakov?