X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Adebayor

Emmanuel Adebayor je včeraj pred treningom spregovoril z mediji. Igralec je še enkrat več poudaril, kakšen pomen bodo imeli navijači na tekmi proti Olympique Lyonu.

“Tekma bo težka, vendar pa je za nas zelo pomembna, ker si želimo uvrstiti v četrtfinale. Smo pripravljeni. Tukaj smo, da osvojimo Ligo prvakov in mislim, da se to lahko vidi že na naših obrazih. Pritisk je prisoten, vendar pa je to pozitiven pritisk in to je dobro za ekipo.”

“Morali bomo igrati, kot da imamo 12 igralcev na igrišču in navijači bodo morali biti naš 12. igralec. Veliko navijačev bo prišlo in od njih pričakujem, da bomo čutili njihovo podporo.”

“Sam bi bil vesel, če bi igral 90 minut, vendar pa bom vesel tudi če bom igral samo 20 minut. Kar mi je pomembno je to, da storimo vse kar je v naši moči, kot ekipa, da se uvrstimo v četrtfinale. Benzema je zelo dober in je v odlični formi. Zadel je že na prvi tekmi in upam, da bo zadel tudi jutri.”