X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Casillas, Xabi Alonso & Granero

Iker Casillas, Xabi Alonso in Esteban Granero so v mešani coni analizirali zmago ekipe proti Lyonu.

Casillas
“Uvrstili smo se v četrtfinale, potem ko nam ni to uspelo več zaporednih let. Tisti od nas, ki smo tukaj že dlje časa zato čutimo, da se nam je odvalil kamen od srca, vendar pa smo se vedno zavedali, da smo Real Madrid in da smo se kot velika institucija dolžni uvrstiti v naslednji krog.”

“Želimo si, da bi Bernabeu težko prizorišče za gostovanje. Vse ekipam želimo dati vedeti, da je zelo težko zmagati tukaj. Zelo smo hvaležni navijačem za njihovo podporo, nenazadnje smo se delno uvrstili v naslednji krog delno tudi zaradi njih.”

“Pozdravljamo vsakega nasprotnika, ki nam ga bo namenim žreb.”

Alonso
“Želeli smo, da se uvrstiti v četrtfinale in sedaj smo tudi se. Vemo, da je pred nami še dolga pot, vendar pa smo v tem trenutku zelo zadovoljni. Ekipa je pokazala konkurenčnost, ki bo pomembna v prihodnosti.”

Granero
“Veseli smo, da smo se uvrstili v četrtfinale. Danes smo zelo dobro začeli tekmo, saj smo vedeli, da moramo zmagati. Nismo bili preračunljivi in smo si želeli le zmagati, tako da mislim, da smo skoraj vse opravili z odliko.”

“Nimamo nobenih posebnih želja glede nasprotnika v naslednjem krogu tekmovanja. Nikogar se ne bojimo. Če želimo zmagati v Ligi prvakov, moramo premagati tudi najboljše ekipe.”

“Derbi proti Atleticu bo zelo pomemben in imamo manj časa za pripravo na to tekmo, kot bi si sami želeli. Da bi bili v najboljši možni formi, se bomo na to tekmo začeli pripravljati takoj, ko bo to mogoče.”