X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Marcelo & Ronaldo

Marcelo je dosegel prvi zadetek na tekmi proti Lyonu, potem ko je odlično preigraval. Brazilec je po tekmi z mediji delil svoje poglede na tekmo. Cristiano Ronaldo se je na drugi strani odločil, da že lahko zaigra proti Lyonu, saj je želel pomagati ekipi kljub nedavni poškodbi. Portugalec je po tekmi dejal, da je bil navdušen nad podporo, ki so jim jo namenili navijači.

Marcelo
Z zmago in predstavo smo zelo veseli! Napredovanje v četrtfinale je bilo zelo pomembno za nas in za naše navijače, ki so bili podvrženi slabšim evropskim izkupičkom. Imeli smo dolg do Madridisma in hvala Bogu, da smo se uvrstili v naslednji krog tekmovanja. Sedaj smo lahko mirnejši.”

Igrali smo tako, kot je od nas zahteval trener in od samega začetka naprej smo igrali na polno. Nismo še razmišljal o nasprotniku, s katerim se lahko soočimo v četrtfinalu. Kdorkoli nam bo stal nasproti, ga bomo poskusili premagati in razveseliti naše zveste navijače.”

“Želim izraziti svojo podporo Abidalu in njegovi družini. V takšnih trenutkih nogometna tekmovalnost izgubi ves pomen. Najpomembneje je, da čimprej okreva.”

Cristiano Ronaldo
“Nategnil sem si mišico nekoliko, vendar pa je važno, da se nisem poškodoval. Želel sem si igrati, ker če pade Real Madrid, padem tudi jaz. Trener me je vprašal, če se počutil dobro in sem mu rekla, da se. Govoril sem se z zdravnikom ter fizioterapevtom in oba sat rekla, da ni tveganja za poškodbo. Kljub temu pa se je očitno poznalo, da sem manjkal 14 dni.”

“Benzema je v odlični formi in dokazuje, da je odločilen igralec.”

“Vsaka nasprotnik v četrtfinalu bo težak. Spoštujemo vse od njih, saj so tudi oni v četrtfinalu z razlogom.”

“Derbi bo težak, vendar pa smo samozavestni. Menim, da se bom do derbija počutil že veliko boljše.”

“Prepričan sem, da se bodo stvari dobro razpletle za Abidala. Trpi s stvarjo, ki ni povezana z nogometom in mi vsi ga podpiramo.”