X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Mourinho

Jose Mourinho je bil zelo zadovoljen z rezultati svoje ekipe proti Olympique Lyonnais.

“Smo v četrtfinalu, ker smo bili boljši. Lyon je odličen nasprotnik, kar daje dodatno vrednost naši zmagi. Na obeh tekmah smo igrali zelo dobro tako v napadu, kot tudi v obrambi. To je bila popolna tekma z naše strani in niti kančka dvoma ni, da smo povsem zasluženo med osmimi najboljšimi. Bolj kot evforičen sem sproščen. Žreb četrtfinalnih parov je zame nekaj normalnega. Real je prevelik klub, da ne bi bil del tega.”

“Nogomet je kot življenje. Moraš živeti v tem trenutku, saj nikoli ne veš, če boš jutri še živel. Če bi bili nocoj izločeni, potem se ne bi uvrstili v četrtfinale, zato smo morali tvegati. Cristiano je psihično močan in mi je povedal, da je pripravljen igrati. Naš kondicijski trener je prav tako dejal, da lahko igra. Naš naslednji tekma je takoj za vogalom, tako da je morda ne bo mogel igrati. Mogoče bo ne bo zaigral v prvi postavi.”

“Dosegli smo majhne dosežke. Če zmagaš v tej fazi tekmovanja, če trdo delaš in verjameš, potem bodo sčasoma prišli tudi naslovi. Delamo na kolektivnem delu, ki nas bo sčasoma pripeljal do naslovov. Smo na pravi poti in naslovi bodo prišel bodisi to sezono ali že v naslednji. Moje ekipe so ponavadi veliko boljše v svoji drugi sezoni. Real Madrid bo na koncu osvajal naslove.”

“Pred žrebom nimam nobenih posebnih želje glede našega naslednjega nasprotnika, vendar pa bi se pri tem rad vseeno izognil tekmama z Interju in Chelseaju,kajti to bi bila zame zelo čustvena obračuna. Težko je namreč igrati proti svojim ljudem, svojim prijateljem. Toda, če nam žreb določi omenjena kluba, bom to pač moral sprejeti. Smo profesionalci, kljub temu pa si tega ne želim.

“V zvezi z Abidalom lahko rečem, da te stvari presežejo rivalstvo. Pri težavah te vrste vsi stopimo skupaj. Ni važno za koga igra, kdo je ali če ti je všeč ali ne. Vsi si želimo, da bo dobro z njim in da bo znova igral. Real Madrid je izrazil le tisto, kar si vsakdo misli.”