X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Valdano

Generalni direktor Jorge Valdano je bila zadovoljen z zmago nad Olympique Lyonom.

“To je še mlada ekipa, ki pa že sedaj deluje zelo dobro. Ima talent, osebnost in fizično kondicijo. To nam daje upanje za prihodnost. Sedaj smo med osmimi najboljšimi ekipami v Evropi in moramo razmišljati o dosegu samega vrha.”

“Nekatera individualna ​​prizadevanja so bila fenomenalna, vendar pa je bila v celoti še vedno dobra kolektivna igra. Lyon nam ni povzročal veliko težav v drugem polčasu in smo imeli veliko priložnosti za zadetek, tako da smo si zaslužili zmago.”

“Naši obrazi kažejo, kako srečni smo in kako se nam je odvalil kamen od srca. Premagali smo psihološko blokado. V prvem polčasu smo pokazali nekoliko zadržano predstavo zaradi nervoze, vendar pa smo se nato sprostili v zadnjih 45. minutah in smo se vživeli v odlično vzdušje na stadionu.”

“Vsak možen nasprotnik v četrtfinalu je težak. Sprejeli bomo vsakega, ki nam ga bo namenil žreb. Na igrišču bomo znova dali vse, da se uvrstimo v naslednji krog. Vsi smo kandidati za osvojitev naslova in zato bomo morali biti skromni, da bi se lahko uvrstili naprej.”

“Madridiste podpirajo Erica Abidala, kljub našemu zgodovinskemu rivalstvu z Barcelono. Gre skozi težko osebno obdobje in mi ga podpiramo v njegovem boju, da bilo z njim čim prej dobro. Želimo mu srečen konec. Vsi ga podpiramo.”