X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Uradno obvestilo: Vicente del Bosque, Placido Domingo & Rafael Nadal imenovani za častne člane kluba

Včeraj se je sestal svet direktorjev Real Madrida, ki mu predseduje Florentino Perez, na katerem so med drugim odločili, da Vicente del Bosque, Placido Domingo in Rafael Nadal postanejo častni člani kluba, kar je najvišje odlikovanje, ki ga lahko podeli Club. Real Madrid CF želi javno priznati poklicne kariere vseh teh slavnih Madridist, ki čutijo in globoko ljubijo ta klub.

Vicente del Bosque je prijel priznanje za njegovo izjemno delo kot trener svetovnih prvakov, Placido Domingo je prejel to priznanje, ker je glasbeni fenomen, ki je že sedaj postala nesporna osebnost v zgodovini opere, medtem ko je Rafael Nadal počaščen s tem priznanjem, saj je prvi  teniški igralec sveta. Vsi ti čudoviti dosežki so vsekakor vredni, da omenjena trojica prejeme to priznanje s strani kluba.

To izredno priznanje je bilo pred tem podeljeno že drugim prestižnim osebnostim, kot je to častni predsednik Real Madrida Alfredo di Stefano in predsednik FIFA Joseph Blatter.