X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Mourinho

Jose Mourinho je stal ob strani svojemu sonarodnjaku, Luisu Camposu, na predstavitvi DVD-ja, ki je namenjen nogometni izobrazbi otrok. Trener Real Madrida je ob tem spregovoril tudi za medije.

“V tem trenutku ne treniramo veliko, ker imam le 5 igralcev na voljo. Prekinitev prvenstva zame ni najboljše, saj sam rad igram vsak teden. Ko ne igramo tekme mi vedno nekaj manjka.”

“Razpored tekem 2./3. aprila mora razrešiti nogometna zveza z dogovorom s klubi. Mi smo profesionalci in bomo storili vse kar bo potrebno storiti, saj se zavedamo, da moramo odigrati vseh 38 prvenstvenih tekem z ali brez prekinitev. Čakamo na končno odločitev brez velikega razburjenja.”

“Vedeli smo, da bo Cristiano Ronaldo potoval na Portugalskem samo zato, da vidi svojega reprezentančnega trenerja in da še njihova zdravniška ekipa lahko preveri teste, katere je opravil že v Madridu, ki pa so bili zelo jasni. Upam, da bo v pravem času okreval do naše tekmi proti Tottenhamu. Sodeč po miselnosti, ki jo ima, verjamemo da mu bo uspelo, vendar pa bo zelo tesno. Tak povratek, ki ga je imel proti Lyonu, da je pomagal ekipi, bo vedno dobrodošel.”

“Gonzalo Higuain je danes prvič odigral trening tekmo. Priložnost so dobili igralci Castille, ki sem jih razdelil v dve enakovredni ekipi. Odigrali so dvakrat po 30 minut in lahko povem, da še normalno hodi, a to še ni dovolj za najvišji nivo. Ne vem, če bo pripravljen za obračun s Sportingom, a verjamem, da bo kmalu igral na najvišjem nivoju. Veseli smo njegove vrnitve. Pomembno ga bo kmalu imeti v ekipi, glede na to, da bomo morali do konca sezone odigrati še veliko tekem.”

“Nikoli nisem skrival svoje želja po vrnitve v Anglijo nekoč, vendar imam še naslednje tri leta svojo pogodbo in nameravam jo tudi v celoti obdelati in pri tem trdo delati, da bi bilo zadovoljno tako vodstvo, navijači in tudi igralci. Če mi bo uspelo vse to, potem bom obdelal vsa tri preostala leta in bom morda celo nadaljeval z novo pogodbo. Trenutno čutim, da smo vsi zadovoljni z delom, ki ga opravljamo. S tem nočem sprožiti nobenih špekulacij, saj je Real Madrid nedvomno moja bližnja prihodnost.”