X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Higuain znova dosega zadetke

Gonzalo Higuain je v četrtek sodeloval na trening tekmi proti ekipi Real Madrid C, ki je trajala 60 minut in je pri tem dosegel že dva zadetka. Čeprav je Argentinec zaenkrat zadeva le na treningih, pa je to vsekakor dobra novica tako za Argentinca, kot tudi za celoten Real Madrid, potem ko ekipa ni morala računati na usluge Higuaine vse od decembra.

1. decembra 2010 so zdravniki postavili Higuainu diagnozo hernije ledvenega diska in en mesec kasneje, 11. januarja, je Argentinec odšel pod nož, da bi se zadeva dokončno sanirala. Njegovo okrevanje je bilo dolgo in “Pipita” je moral pri tem prehoditi težko pot, vendar pa sedaj končno Argentincu vrača nasmeh na obraz.

V začetku tega tedna je Jose Mourinho potrdil, da se je Pipita vrnil na igrišče in da je zaenkrat videti dobro. Med četrtkovim treningom je tako Higuain že v celoti sodelovala na treningu prve ekipe, ki je odigrala trening tekmo z ekipo Real Madrid C in Higuain je pri tem dosegel tudi že dva zadetka.

Ni trajalo dolgo, da je napadalec premagal Fernanda (vratar Real Madrid C, op.p.) s svojo hitrostjo. Aktiven v vse vidikih igre, je Higuain tako kradel nasprotnikom žoge, kakor je tudi asistiral. Drugi zadetek je dosegel Adebayor, vendar pa mu je prav Argentinec kot zadnji podal. Malo pred koncem prvega polčasa (polčas je trajal 30 minut, op.p.) je Higuain znova skoraj zadel po podaji Pedra Leona.

Med odmorom je Higuain razpravljali z Granerom in Dudekom o tem, kako se je počutil in potem je takoj v drugem polčasu znova začel vršiti pritisk na obeh koncih igrišča. Kmalu je tako prejel tudi lepo podajo od Granera, nato pa je z lobom še drugič danes zatresel mrežo na trening tekmi. Dva zadetka in asistenca so potrdili, da se Gonzalo Higuain vrača v ekipo kraljevega kluba in bo tako več kot dobrodošel v zaključku sezone.