X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Granero

Esteban Granero je danes po jutranjem treningu na novinarski konferenci spregovoril z mediji.

“Kar reče kapetan, že mora držati. Njegova ocena “9” za uspešnost ekipe v tej sezoni kaže na to, da smo na pravi poti.”

“Mi smo prepričani, da bo Mourinho ostal tukaj še naprej. Vsi si želimo, da bi tudi ostal. Vse od prvega dne naprej je to ladja, na kateri plujemo vsi skupaj in to se začne s trenerjem. Želimo si našega trenerja in on je tukaj tudi srečen. Sam sem prepričan, da bo ostala v ekipi še veliko dlje časa, ker bodo ta leta zelo uspešna za nas.”

“Koledar bo odločil, ali bomo igrali dva El Clásica v manj kot enem tednu. Naša dolžnost je, da poskuša zmagati na obeh tekmah. To bosta odločilni tekmi v končnem razpletu za dva pomembna naslova. Lahko se izkaže za pomemben čas, ko se bodo stvari obrnile na bolje, kljub temu pa je še prezgodaj govoriti o tem, ker bomo še prej morali igrati druge tekme, ki bodo skoraj tako pomembne kot naši spopadi z Barcelono.”

“V ekipi je 24 igralcev in trener bo odločil kdo bo igral. Zdi se, da se v medijih razpravlja o tem, ali ekipa prikaže boljši nogomet z menoj na igrišču ali ko me ni na igrišču. Sam se ne strinjam s tem. Verjamem, da ekipa pokaže prav tako dober nogomet, ko igrajo samo moji soigralci. Moja naloga je, da v ekipi vnesem svojo igro, trdo delam in da sem pripravljen ko trener ali ekipa potrebuje. Trener je tisti, ki določi postavo za tekme in pri tem vedno naredi pravilno izbiro.”

“Gonzalo Higuain je v fantastični formi, potem ko je za njim tako težka operacija in ko tako dolgo časa ni igral. Njegovo hitro okrevanje je presenetil vse nas. Je psihično močna in ne čuti nobene bolečine. Je zelo pomemben igralec in pričakujemo, da bo to dokazal tudi v preostanku sezone, kot je to že dokazal v lanski in na začetku letošnje sezone. Je zelo optimističen. Vsi smo zelo veseli, da je spet z nami.”

“Prekinitev 2./3. aprila je nekaj kar mora urediti nogometna zveza in klubi. Real Madrid je izrazil svoje mnenje in mi igralci sledimo navodilom.”

“Včasih je kar težko razumeti, da prav naše prvenstvo otežuje stvari ekipam, da bi se pripravili na prihajajoče tekme. Najbolj normalna stvar bi bila, če bi mi igrali v petek, glede na to, da nato igramo v torek že v Evropi. Vendar pa bomo na koncu igrati kadar pač bomo morali, kot smo to vedno do sedaj. Mourinho se bori za nas, da bi bili v boljšem položaju in mi bomo storili enako.”