X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Granero & Valdano

Esteban Granero in generalni direktor Jorge Valdano sta delili svoje poglede na razpored tekem ekipe v aprilu. Valdano je komentiral tudi možnost košarkarske ekipe v Evroligi.

Esteban Granero
“Komaj čakamo, da se april že začne, ker se bo veliko stvari odločilo. Smo pripravljeni na soočanje z izzivi in zato komaj čakamo, da se znova začnejo tekme. Kar je pomembno je to, da ohranimo naše navdušenje in da še naprej trdo delamo. Še naprej moramo nadaljevati s svojim dobrim nizom, ki smo ga imeli na zadnjih tekmah in zato moramo opraviti svojo “domačo nalogo” pred majem.”

Jorge Valdano
“Želel bi si, da bi bila vsako sezono ekipa tako navdušena nad tekmami v aprilu. Imamo možnosti za osvojitev naslov v treh prvenstvih in zato se tega zelo veselimo.”

“Mislim, da bo uvrstitev v naslednji krog košarkarske Evrolige zelo težak. Vsaka tekma v četrtfinalu je bila doslej zelo tesna. Težko je zmagati dve tekmi zapored. Bomo videli, če lahko zmagamo eno ali dve tekmi v Valenciji, da bi tako navdušili svoje navijače. Ta ekipa je že navajena, da se bori za zmago do samega konca, kar nam bo lahko tudi zelo pomagalo.”