X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Canales

Sergio Canales po včerajšnjem treningu stopil pred medije. Vezist je razpravljal o svojem dosedanjem igranju za Real Madrid in kako se ekipa pripravlja na naslednjo tekmo.

“To je težavno leto za mene, vendar pa sem srečen, ker sem se naučil veliko stvari. Gledano časovno lahko rečem, da bo letošnje leto zelo pozitivno za mene.”

“Zelo sem motiviran za delo s soigralci, z Mourinhom, s tem trenerskim vodstvom in z vsem kar predstavlja Real Madrid … Ni mi lahko, vendar pa sem se veliko naučil. Vem, da kar delam sedaj, da mi bo prišlo še zelo prav v prihodnosti. Treniranje s temi igralci in občasno igranje mi vsekakor pomagajo odrasti.”

“Pogledam okoli sebe in vidim najboljše igralce na svetu. To je odlična ekipa. Zelo težko je igrati tukaj. Veliko stvari je za nas na kocki in zato bi bilo zelo sebično od mene, da bi že sedaj razmišljal o tem, kaj bom delal v naslednjem letu. Moramo se osredotočiti na tekmo proti Sportingu in osrečiti naše navijače. Moramo zmagati vse naše tekme in to je cilj, ki ga delim z ekipo ne glede na to ali igram ali ne. Še naprej bom poskušal nadaljevati s treningi in pomagati kolikor bom lahko.”

“Higuain je v odlični formi in verjamem, da bi ga vsaka ekipa rada imela v tem trenutku. Lahko se izkaže za najboljšo okrepitev v zaključku sezone.”

“Nogometna zveza in klubi se morajo odločiti, če bodo v soboto na sporedu tekme ali ne. Mi se pripravljamo za to tekmo in se bomo še naprej, dokler ne bo potrjena ali ne.”

“Španska reprezentanca do 21 let, ki bo igrala na Euru 2011, ima veliko mladih igralcev. Sam bi rad bil med njimi, saj bi bila to zelo velika izkušnja, vendar pa vem, da bo težko, če ne bom igrali. Kljub temu, kar se bo zgodilo vem, da bo odličen turnir.”