X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Valdano

Jorge Valdano je bil v sredo zvečer gost na španskem radio Cadena Ser v oddaji El Larguero.

“To so veseli časi za Real Madrid. Do aprila smo prišli s priložnostjo za zmago v vsakem tekmovanju. Košarkarska ekipa je prav tako v podobnem položaju, ki je samo še en korak stran od svojega prvega Final Foura v zadnjih 15-ih letih. Akademija je prav tako v odlični formi, saj imamo kar 14 igralcev, ki igrajo za mladinskih reprezentancah Španije, kar je več kot katerikoli drug klub. Castilla igra odličen nogomet in ekipa U-19 je že osvojil naslov prvaka v svoji ligi.”

“Sam sem se vedno počutil odlično v Real Madridu. Moja vloga je sedaj bolj institucionalne narave v primerjavi z letom prej in moje delo vključuje zadeve, ki niso povezane samo s športom. Rekel sem, da se bom sam oddaljil nekoliko od ekipe po tekmi Copa del Rey proti Sevilli in to sem tudi naredil.”

“Mourinho je vodja ekipe, ki še naprej napreduje iz nogometnega stališča in prepričan sem, da nas bo popeljal do veliko veličastnih večerov. Čuti se zaščitenega s strani kluba in se tako vsak dan počuti bolj udobno, kar je tudi sam pred kratkim izjavil. Ta cilj je bil dosežen in to je tudi tisto kar je, da je pomembna oseba v klubu. Ekipa je tako vsak dan bolj konkurenčna.”

“Imam tesen odnos s Florentinom Perezom. Imam veliko zaupanje vanj in se počutim udobno in varno. On se ni spremenil kot oseba. Še naprej razmišlja široko in še vedno ljubi ta klub. Je zelo zahteven in ne odstopa od te strategije. Ve kaj si člani Real Madrida želijo in izkazalo se je, da ima prav.”

“Navijači bodo pokazali globoko spoštovanje do Ronaldo v soboto pred tekmo. Temu klubu je dal veliko užitkov. Želimo, da se navijači poslovijo od njega na način, ki si ga zasluži in da bo sam lahko prvi brcnil žogo. Tukaj je pustil veliko lepih spominov.”

“Smo precej bliže podaljšanju pogodbe s Pepejem, vendar pa ne bo nobene nove novice okoli tega do maja. Smo pa prepričani, da bo Pepe ostal v Real Madridu.”