X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Adebayor

Sponzor Real Madrida, bwin, je opravil že drugič v tej sezoni intervju z Emmanuelom Adebayorjem pred ligaško tekmo proti Sportingu.

“To je fantastičen klub. Vzdušje in način našega dela je super za igralce, tako da upam, da bom ostal tukaj čim dlje. Sam si ne želim samo ostati tukaj, ampak si želim osvajati naslove in to je tisto, zaradi česar sem tukaj.”

“Če ne bi verjel, da lahko osvojimo La Ligo, potem ne bi več igral nogometa. Moramo zmagati devet tekem, da bi lahko sanjali o naslovu prvaka. Ne me razumeti narobe, ker ne bo enostavno, vendar pa moramo to narediti in potem bomo videli, kaj se bo zgodilo.”

“Na svoji moči sem začel delati že ko sem prišel v Francijo in s tem nadaljeval nato še bolj v Arsenalu. Sedaj v Real Madridu pa delam še veliko več. Mislim, da me vse to naredi še bolj močnega na nogometnem igrišču. Vesel sem, ker sem danes nogometaš in zato ničesar ne obžalujem. Vsi, ki me pozna od takrat, ko sem začel pa do danes, so vsi ponosni name. Kar je najbolj pomembna za mene je to, da osrečiš ljudje okoli sebe.”

“Sam sem tukaj, da opravičim svoje ime, da igrajo nogomet in da uživam ​​na nogometnem igrišču. Želim si priložnost, da igram nogomet in da dosežem zadetek, vedno ko to lahko storim. To je tisto kar me veseli bolj kot karkoli drugega.”

“To soboto igramo doma. Težko bo doseči prvi zadetek, vendar pa si moramo olajšati zadeve in se 100% osredotočiti, da ohranimo svoje sanje o naslovu žive.”

“Doma imamo dober niz tekem in zato bomo morali igrati našo igro z obema našima kriloma in z napadalcem v konici napada. Benzema trenutno dobesedno leti in bo upajmo dosegel še kakšen zadetek za nas. Težko bo doseči zadetek, ker gostujoče ekipe vedno želijo igrati po svojih najboljših močeh na Bernabeu. V prvih desetih minutah jim bomo m0orali pokazati, kdo je vladar na igrišču in da bomo odločno zaigrali na zmago. Ta vikend bi stavil na nas, da bomo zmagali.”

“Villarreal igra dober nogomet in zato bi lahko povzročil težave Barceloni. To bo težka tekma za Barça, ki se bo na gostovanju pomerila z Villarrealom. Mislim, da bo zelo dobra tekma. Verjamem, da ima Villarreal prave rešitve, da bo povzročil veliko težav Barceloni.”

“Mislim, da bo Valencia imela težko tekmo proti Getafam, saj so dobra ekipa, ki igra dober nogomet. Upam, da bom užival v tekmi na TV-ju. Naj zmaga boljša ekipa.”