X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Valdano

Generalni direktor je bil razočaran s porazom proti Sporting Gijonu, vendar pa je po tekmi dejal, da so igralci dali vse od sebe.

“Moramo gledati naprej in prepričan sem, da je ekipa pripravljena se soočiti s pomembnimi izzivi, ki so še pred nami.”

“Ekipa je v drugem polčasu vršila velik pritisk in Sporting Gijon se je potegnil nazaj v svoj kazenski prostor. Sporting je dosegel zadel iz edine priložnosti, ki jo je imel v napadu in zaradi tega smo postali zelo živčni. Nismo si zaslužili tako krutega rezultata, vendar pa nam ni uspelo napraviti rezultatskega preobrata. Ekipa je dala vse od sebe in če gledamo s pozitivnega vidika, se je vrnil Higuain. Vedno nastopi razočaranje, ko izgubiš.”

“To moramo sedaj preboleti, ker na vsaki tekmi, ki jo bomo igrali od sedaj naprej, bo naša najpomembnejša tekma v sezoni. Naša ekipa je čustveno zelo močna in prepričan sem, da ta rezultat ne bo negativno vplival na njo.”

“Naše poškodbe in prepovedi so morda vplivale na nas, toda vseh naših enajst igralcev je dalo danes vse od sebe. Ne smemo razmišljati o tistih, ki danes niso mogli igrati.”