X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Adebayor

Emmanuel Adebayor je za bwin razpravljal o četrtfinalnem dvoboju Ligi prvakov s Tottenhamom.

“Mislim, da Spursi igrajo kot celota, saj napadajo in se branijo skupaj. Nikoli se ne bodo predali, tudi če vodiš z 2-0 ali 3-0, tako da ne glede na rezultat, se nikoli ne bodo predali. Vse do zadnjega sodnikovega žvižga bodo dali vse od sebe na igrišču. Ta miselnost ni značilna le za Spurse, ampak pripada kar celotnemu angleškemu nogometu.”

“Peter Crouch ni tako hiter, ampak je zelo visok. Je še večji od mene. Ima sposobnosti preigravanja zaradi katere se zdi, da počne stvari v počasnem posnetku. Je zelo dober v skok igri. Verjamem, da bo on predstavljal največjo oviro ekipi. Gareth Bale je v tem trenutku prav tako v odlični formi. Mislim, da bo težko, vendar smo odlična ekipa in smo pripravljeni na boj.”

“Kar je meni resnično pomembno je to, da se Real Madrid uvrsti v naslednji krog tekmovanja. Ne glede na to, če bom dosegla dva ali tri gole … upam, da bom lahko prispeval k temu.”

“Ko igraš prvo tekmo doma, moraš že na prvi tekmi narediti razliko. S tem si moraš nekoliko olajšati igranje na povratni tekmi. Moramo pokazati, da smo Real Madrid in igrati, da bi dosegli veliko zadetkov. Ob koncu dneva, moramo napredovati in naj bo to bodisi v Madridu ali v Londonu, v vsakem primeru se moramo uvrstiti v polfinale. To je vse.”

“Ko prideš do te faze tekmovanja ni več strahu. Da bi postali prvaki, moramo premagati vse. Verjamem, da lahko to storimo. S to ekipo, s tem osebjem in s tem trenerjem … Mislim, da lahko to storimo, če bomo sami pri sebi prepričani, da lahko to dosežemo.”

“Sam bi bil več kot le vesel, če bi osvojil deseti naslov Real Madrida v Ligi prvakov na Wembleyu. To bi bilo najboljše darilo, kar sem jih kdaj dobil v mojem življenju.”