X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Khedira praznuje 24. rojstni dan

Sami Khedira danes praznuje svoj 24. rojstni dan in najlepše darilo, ki si ga lahko želi, je vsekakor zmaga proti Tottenhamu, ki bi Real Madridu že prinesla določeno prednost pred povratno tekmo v Londonu.

Sami Khedira je postal Madridista lani poleti, potem ko je pred tem igral za nemški Stuttgart in je že pri svojih 24-ih letih eden od pomembnih članov tako Real Madrida, kot tudi nemške reprezentance, za katero je zbral 19 nastopov.

Do sedaj v tej sezoni, je Khedira igral na 36. tekmah (24 v La Ligi, šest v Ligi prvakov in šest v Copa del Rey), od tega jih je kar 30 začel v prvi postavi kraljevega kluba, kar pomeni da je skupaj odigral 2840 minut. V svojo statistiko je do sedaj zapisal eno asistenco za zadetek, “ukradel” je 200 žog, uspešnost njegovih podaj pa je kar 86,1%.

V imenu slovenske Real Madrid navijaške skupnosti, želimo Khediri še veliko dobrih tekem in veliko uspehov v dresu Real Madrida. Feliz Cumpleaños Sami Khedira!