X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Nadaljevanje Lige prvakov

imageshack.us

Z vsako novo zmago v Ligi prvakov je Real Madrid bližje finalu, ki se bo letos igralo na znamenitem stadionu Wembley v Londonu. Naslednji korak je tako že v torek na Santiago Bernebeu premagati Tottenham, pri čemer se celotno moštvo zaveda, da bo to težko doseči brez podpore navijačev. Jose Mourinho, Alvaro Arbeloa, Xabi Alonso in Ricardo Carvalho, vsi iz prve roke vedo, kakšen pritisk se čuti na angleških stadionih, pri tem pa so prepričani, da bo podpora na Bernabeu odločilna za zmago na prvi tekmi četrtfinala Lige prvakov.

Stadion Santiago Bernabeu je bil priča že številnim čarobnim nočem v evropskih tekmovanjih, kot je naprimer impresiven preobrat Real Madrida proti Bayern Münchenu v letu, ko so beli nato sezono kronali z devetim naslovom Lige prvakov. Nazaj v letu 1980 so pritisk, ki so ga ustvarile Madridiste na stadionu, imenovali kar “trema Bernabeua”.

imageshack.us

Dva dni pred tekmo proti Olympique Lyonu na Bernabeu v osmini finala letošnje Lige prvakov, so Casillas, Ramos, Cristiano Ronaldo in Benzema zahtevali od navijače, da jih podprejo na stadionu. Navijači so se ustrezno odzvali in se pomagali ekipi do zmage, ki jim je dala vozovnico v četrtfinale. Jose Mourinho je spoznal kako pomembna je podpora Madridist, vendar pa sedaj zahteva še večjo podporo v naslednjem krogu izločilnih bojev.

imageshack.us

“Vemo, da je na angleških stadionih prisotno veliko pritiska,” pravi Mourinho. “Vendar, pa so nam tudi povedali o magičnih n

očeh na Bernabeu,” je dodal Carvalho. “Sanjamo o Bernabeu, ki nas popelje do zmage in ki nas ne pusti na cedilu,” je dejal Arbeloa. “Predstavljamo si navijače, ki nas popeljejo do zmage,” je dodal Alonso.

imageshack.us imageshack.us
imageshack.us imageshack.us