X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Arbeloa, Ramos & Granero

Arbeloa, Ramos in Granero so z mediji delili svoje poglede na poraz proti Sportingu.

Alvaro Arbeloa
“Nismo dobro igrali. So dnevi v katerih ti stvari ne gredo po načrtih. Vršili smo še večji pritisk, ker nam remi ni bil dovolj. Tvegali smo in Sporting je to izkoristil v svojo korist. Prav tako so naredili dovolj, da so si zaslužili zmago. Sedaj razmišljamo le o Ligi prvakov, kjer smo le štirih tekme oddaljeni od finala. Real Madrid se je vedno pobral in sedaj ne bo nobene izjeme. Še naprej se bomo borili za La Ligo. Še vedno je upanje.”

Sergio Ramos
“To je mlada in konkurenčna ekipa. Verjamemo, da ta udarec ne bo vplival na nas. Žal mi je izgubljenih treh pomembnih točk. Imeli smo dobre priložnosti za zadetek, vendar pa žoga ni hotela v mrežo. Odnos ekipe je bil zgleden. Še vedno je dovolj točk v igri. Navijači so ustvarili dobro vzdušje.”

Esteban Granero
“Liga še ni odločena, dokler imamo še matematične možnosti za zmago. Sporting se je dobro pripravil na tekmo in naša predstava je bila pod nivojem. Sedaj moramo igrati še pomembne tekme in zato se moramo osredotočiti na to. Naš cilj je, da zmagamo.”